Nexthome & Klockare Fastighetsmäkleri

Vi på Nexthome är glada för att vi nu samarbetar med Lidingös bästa mäklare. Klockare Fastighetsmäkleri.

”Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förbättra vårt koncept. Våra nöjda kunder är ett resultat av det. De flesta av våra kunder får vi idag genom rekommendationer från tidigare genomförda försäljningar och nöjda återkommande kunder, både köpare och säljare. På Klockare Fastighetsmäkleri är det den ansvariga fastighetsmäklaren som sköter försäljningen från början till slut. Ingen mäklarassistent är involverad i processen. Vårt mål är att genomföra affären med största möjliga trygghet för både köpare och säljare.”

Vi ser fram emot ett fantastiskt samarbete och rekommenderar varmt Klockare Fastighetsmäkleri.

Bildresultat för klockare fastighetsmäkleri ab